top of page
_L1A7798.jpg

Werkwijze

Wouter

        Wouter de Jong durft alles te zeggen zonder te kwetsen. Hij weet te inspireren uit je comfortzone te stappen zonder te dwingen. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes wordt op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau gewerkt aan meer effectiviteit, voldoening en betekenis. Zijn ervaringsgerichte trainingen, workshops en lezingen zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijke inzichten. Zijn programma's zijn een mix van theorie, oefening, video, muziek en reflectie, waardoor volle trainingsdagen niet als vermoeiend worden beschouwd, maar juist als bijzonder effectief.

.

Aanpak

Alle Mindgymboeken 3D.png

Sportschool voor je geest

Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Hij combineert wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en zijn boeken staan vol mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes.

ABC METHODE

Al de programma’s zijn ontworpen met zijn ABC trainingsmethode.

AANDACHT

Niet afgeleid, maar aanwezig. Aandacht is de basis van alle hogere cognitieve en emotionele vermogens. Je traint de aandacht met het doel een kalme en tegelijkertijd heldere geest te creëren. Die helderheid vormt het fundament van effectiviteit en geluk.

Bereiken

Niet lullen, maar poetsen. Met een getrainde geest houdt je overzicht; Je creëert diepgaande zelfkennis die nodig is om tot zelfbeheersing te komen. Verandering begint in je hoofd, maar is niks waard zonder het vermogen inzicht in gedrag te vertalen.

Conditioneren

Geen korte termijn resultaat, maar beklijven. Uit ervaring blijkt dat bewuste herhaling leidt tot verbetering. Creëer gezonde gewoontes en bespaar kostbare wilskracht. Je houdt veel meer energie over om constructief en met plezier te presteren en te leven.

bottom of page